Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – Код національного класифікатора України 021:2015 – 44810000-1– Фарби «Фарби»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – Код національного класифікатора України 021:2015 – 44810000-1– Фарби «Фарби»   Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 50720000-8 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення (Налагоджувальні роботи і технічне обслуговування автоматики безпеки котлів, котельного обладнання)”

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 50720000-8 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення (Налагоджувальні роботи і технічне обслуговування автоматики безпеки котлів, котельного обладнання)”     Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки (Фруктові, овочеві, фруктово-овочеві соки)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки (Фруктові, овочеві, фруктово-овочеві соки) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”–15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Борошно цільнозернове, крупа булгур, крупа гречана, крупа кус-кус, крупа пшенична, крупа пшоняна, крупа рисова, вівсяна крупа, перлова крупа, ячмінна крупа, кукурудзяна крупа, борошно пшеничне)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”–15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Борошно цільнозернове, крупа булгур, крупа гречана, крупа кус-кус, крупа пшенична, крупа пшоняна, крупа рисова, вівсяна крупа, перлова крупа, ячмінна крупа, кукурудзяна крупа, борошно пшеничне)» Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15550000-8 Молочні продукти різні (Сметана, йогурт)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15550000-8 Молочні продукти різні (Сметана, йогурт)» Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (М’ясо яловичини, м’ясо свинини)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (М’ясо яловичини, м’ясо свинини)» Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15540000-5 Сирні продукти (Сир свіжий кисломолочний, сир твердий)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15540000-5 Сирні продукти (Сир свіжий кисломолочний, сир твердий)» Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 50720000-8 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення (Налагоджувальні роботи і технічне обслуговування автоматики безпеки котлів, котельного обладнання)”

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 50720000-8 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення (Налагоджувальні роботи і технічне обслуговування автоматики безпеки котлів, котельного обладнання)” Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Апельсин, банан, буряк столовий, кабачок свіжий, капуста білокачанна, капуста цвітна, квасоля червона суха, лимон, морква столова, цибуля ріпчаста жовта, часник, яблуко, петрушка свіжа, перець свіжий, огірок свіжий, помідор свіжий, баклажан свіжий, гарбуз свіжий, кріп свіжий, цибуля зелена пера)»

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 03220000-9 – Овочі, фрукти та горіхи (Апельсин, банан, буряк столовий, кабачок свіжий, капуста білокачанна, капуста цвітна, квасоля червона суха, лимон, морква столова, цибуля ріпчаста жовта, часник, яблуко, петрушка свіжа, перець свіжий, огірок свіжий, помідор свіжий, баклажан свіжий, гарбуз […]

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 45454000-4 – Реконструкція (‟Реконструкція шатрового даху та утеплення стін фасаду СЗШ №3 на вул. Стебницька, 98 в м. Трускавець Львівської області” (коригування))

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – «Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 45454000-4 – Реконструкція (‟Реконструкція шатрового даху та утеплення стін фасаду СЗШ №3 на вул. Стебницька, 98 в м. Трускавець Львівської області” (коригування)) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі […]