pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки (Фруктові соки).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки (Фруктові соки).   Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15540000-5 Сирні продукти (Сир свіжий кисломолочний, сир твердий)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15540000-5 Сирні продукти (Сир свіжий кисломолочний, сир твердий)   Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб цільнозерновий, хліб пшеничний)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15810000-9 – Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб цільнозерновий, хліб пшеничний)   Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15530000-2 Вершкове масло (Масло вершкове)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15530000-2 Вершкове масло (Масло вершкове)   Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Тушки хека)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15220000-6 – Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені (Тушки хека)   Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (М’ясо яловичини, м’ясо свинини)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (М’ясо яловичини, м’ясо свинини) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (Філе куряче)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15110000-2: М’ясо (Філе куряче) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 03140000-4 – Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 03140000-4 – Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко пастеризоване)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі –  Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник”– 15510000-6 Молоко та вершки (Молоко пастеризоване) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни […]

pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 50720000-8 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення (Налагоджувальні роботи і технічне обслуговування автоматики безпеки котлів, котельного обладнання)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – Код національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 50720000-8 — Послуги з ремонту і технічного обслуговування систем центрального опалення (Налагоджувальні роботи і технічне обслуговування автоматики безпеки котлів, котельного обладнання) Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі […]