u33 pls bill pau1dbrcl92lt65v1jgj5yn3wa97vi2j7slshz09ls 600x318 1 1 91

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі – “Кухонне приладдя в асортименті”. (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування)

 

Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»

 

Замовник: Відділ освіти Трускавецької міської ради.

Найменування предмета закупівлі: “Кухонне приладдя в асортименті”. (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування)

 

Вид процедури: Відкриті торги з особливостями

Ідентифікатор закупівлі: UA-2025-04-08-013461-a

Очікувана вартість предмета закупівлі: 25 220,00 грн. з ПДВ.

Строк поставки товару до 30.04.2025 року.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

“Кухонне приладдя в асортименті”. (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування)

 

 

№ з/п

Найменування та опис характеристик товарів, що вимагаються замовником*

Кількість

1

Каструля з нержавіючої сталі з кришкою 25 л

Об’єм-25л

Матеріал- Нержавіюча сталь
Підходить для -газова плита,  електрична плита

Особливості: можна мити в посудомийній машині.

1 шт

2

Каструля з нержавіючої сталі з кришкою 34 лОб’єм-34л

Матеріал- Нержавіюча сталь
Підходить для -газова плита,  електрична плита

Особливості: можна мити в посудомийній машині.

1 шт

3

Набір ножів ( для хліба, для овочів, універсальний, дл очищення, кухарський)

5 шт ( ніж для хліба лезо 178мм , ніж для томатів-лезо 127мм,  ніж кухарський- лезо 152мм, ніж універсальний-лезо152мм, ніж для нарізки-лезо 152мм.

Особливості: можна мити в посудомийній машині

2 шт

4

Овочечистка

вертикальна з плаваючим лезом

Матеріал леза-нержавійка, матеріал ручки-пластик

Довжина леза-5см

Особливості: можна мити в посудомийній машині.

6 шт

5

Гастроємність 20 л

Гастроємність GN 1/1

Об’єм-20л. зовнішні розміри- довжина-53см, ширина-32,5см

Матеріал- Нержавіюча сталь
Підходить для пароконвектомату, для холодного зберігання, для холодильних вітрин, ждя заморозки.

Особливості: можна мити в посудомийній машині.

4 шт

6

Гастроємність 3,8л

Гастроємність GN 1/2

Об’єм-3,8л. зовнішні розміри- довжина-32,5см, ширина-26,5см

Матеріал- Нержавіюча сталь
Підходить для пароконвектомату, для холодного зберігання, для холодильних вітрин, ждя заморозки.

Особливості: можна мити в посудомийній машині.

4 шт

7

Дошка обробна дерев’яна

Матеріал:дерево

Розміри: Довжина-30см, ширина-40см, висота-1,2см

2 шт

8

Контейнер для харчових продуктів 9,5л

Обєм-9,5л, довжина-37,5см, ширина-25см, висота-16см

Кришка закривається за допомогою ручок контейнера.

Матеріал-поліпропілен, матеріал кришки-поліпропілен, форма-прямокутна.

Особливості: можна мити в посудомийній машині

10 шт

9

Ящик для зберігання овочів пластиковий

Призначення: для зберігання овочів

Навантаження-25кг, розміри – 600х400х220

Матеріал- поліетилен

6 шт

* Примітки: Усі посилання в технічному завданні на  конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва слід читати як «або еквівалент».

 

Документами,що підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації є:

  1. Товар постачається новим, раніше не використовуваним, без механічних пошкоджень. 
  2. Обладнання не має знаходитись під заставою, арештом, перебувати в обтяжені та не має бути предметом позову (законних вимог) третіх осіб .  Пакування товару забезпечує його збереження від механічних пошкоджень, атмосферних опадів під час транспортування, зберігання і проведення вантажно-розвантажувальних робіт. Відвантаження (доставка) Товару здійснюється силами та засобами Учасника та/або з залученням кур’єрської служби, за рахунок Учасника.

 

 

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Джерело фінансування – місцевий бюджет : 25 220,00 грн.

Очікувана вартість предмету закупівлі: “Кухонне приладдя в асортименті”. (ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування) визначено з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020.

Закупівля проводиться на очікувану вартість, яка визначена з урахуванням ринкових цін на даний вид товару на момент оголошення закупівлі. При визначенні очікуваної вартості застосовувався метод порівняння ринкових цін, після збору та аналізу цінової інформації реального ринку товару, був проведений аналіз закупівель аналогічних товарів через офіційний портал оприлюднення інформації про публічні закупівлі України системи Prozorro.